top of page

Techniek

IMG_20200710_172549.jpg

Pomphuis

Het kloppend hart van uw zwembad zit eigenlijk allemaal weggewerkt in het pomphuis. Wij kunnen het wegwerken op de meest vernuftige plaatsen in uw tuin Buiten of binnen zoals u wenst. 

Zoals hiernaast op de foto te zien, hebben wij de installatie buiten op wens van de klant in een afsluitbare box ingebouwd.

Door de boven klep en dubbele deur is het onderhoud gemakkelijk te doen.

Afsluitbaar, zodoende kunnen kinderen er niet eenvoudig bij. 

 

IMG_20200711_142646_1.jpg

De standaard techniek 

De standaard techniek, Bestaat altijd uit een Pomp & Filter ( dit is een samenspel van volume en doorstroming. )

 

Niet elke filterpomp is geschikt voor elk zwembad. De capaciteit van de filter & pomp moeten groot genoeg zijn om het volledige zwembadwater in een berekende cyclus meerdere malen te kunnen filteren.

 

Dit voor de hygiëne en ontsmetting van het zwemwater te kunnen garanderen. In de regel zou het water van uw zwembad in zo’n 3,5 tot 4 uur tijd rondgepompt moeten worden. 

Wij adviseren u graag over de juiste keuze van een pomp en filter. 

Optioneel

poolreiniger-emily-pro-7.jpeg

Robot

De zwembadrobot zal zowel het vuil opzuigen maar ook de randen en bodem schoonmaken.

De robot is niet extra belastend voor het filtersysteem maar werkt volledig zelfstandig en onafhankelijk op 24V via een transformator op het stopcontact.

Het voordeel van een robot is de  “Plug & Play” installatie.

Wij werken uitsluitend met vooraanstaande merken (Zodiac, Hayward & Dolphin) hebben heel duidelijke handleidingen bij het toestel en goede garantievoorwaarden.

 

20200410_130659.jpg

EPS Chloordosering 

EPS pH en Chloor regeling is de perfecte combinatie die echt alle zorgen uit handen neemt voor zwemwater wat chemisch perfect in balans moet zijn.

Deze complete unit zorgt voor de juiste waarden van Chloor en pH zodat u efficiënt omgaat met de desinfectie van uw zwemwater.

  • Chloorbalans

  • pH Correctie

  • Vlokmiddel (optioneel)

  • Wifi (optioneel )

 

Voorkom onveilige waterkwaliteit en stap over op automatisering  en dosering van uw zwemwater!

EPS dosering, onze steun en partner voor kristalhelder water.

De beste after-sales service geeft EPS.

Wm2.png

Inverter warmtepomp

Dankzij een inverter warmtepomp voor zwembaden kun je het water gedurende de grootste periode van het jaar op temperatuur houden. Omdat 80% van de geproduceerde energie uit de omgevingslucht wordt getrokken, is een zwembad inverter warmtepomp ook heel milieuvriendelijk.

 

 

roldeck-easy-cover VK001.jpg

Winter/Zomerzeil afdek

Een winterzeil zorgt ervoor dat het heel wat tijd bespaart bij het zomer klaar maken van je zwembad. Door het winterzeil komt er minder vuil in je zwembad terecht. Hierdoor dien je minder producten te gebruiken en minder vuil te scheppen. Het water is in de lente in een mum van tijd helder.

In combinatie met onze winter/zomer onderhoudsbeurten kunt u weer binnen no time genieten van uw zwembad. Dat is wel zo fijn natuurlijk.

8d905608-1f5f-4098-a201-3ca8529271cc.jpg

Roldeck/lammelendeck

Een zwembadafdekking bied verschillende voordelen en is daarmee een must voor uw zwembad. Denk aan het verhogen van de veiligheid. Daarnaast zorgt een Roldeck® voor een schoner zwembad, eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen.

Ook zijn er solar polycarbonaat  lamellen die bijdragen aan het behouden van de warmte in uw bad. Vooral in de nacht wanneer de temperatuur daalt zult u minder temperatuur verliezen. 

 

bottom of page