top of page

Energie sparen ?

We bieden diverse afdekkingen aan

Starline Roldeck 

Ger 2.jpg
Ger 6.jpg

Een zwembadafdekking is essentieel voor particuliere en openbare zwembaden. Het beschermt niet alleen, maar bevordert ook efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid. Belangrijkste functies zijn het handhaven van waterkwaliteit en energiebesparing. Het voorkomt vuil in het water, vermindert onderhoud en beperkt gebruik van chemicaliën. Daarnaast draagt het bij aan energie-efficiëntie door warmteverlies te verminderen en kan het zelfs zonne-energie benutten. Zwembadafdekkingen verhogen veiligheid door onbedoeld in het water vallen te voorkomen, met verschillende soorten beschikbaar zoals automatische, handmatige en zonneafdekkingen. Het maken van een weloverwogen keuze, rekening houdend met duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetiek, is essentieel. Kortom, een zwembadafdekking biedt een veelzijdige oplossing, bevordert zwembadveiligheid en verbetert de algehele zwembadervaring.

Hiervoor werken wij samen met onze partners om uw een duurzame keuze te laten maken en jaren lang plezier te hebben van uw afdekking. 

Aquacrom Cover

Ger 2.jpg
Ger 6.jpg

Een zwembadoverkapping is een waardevolle toevoeging aan zwembaden. Het biedt bescherming tegen diverse weersomstandigheden, verlengt het zwemseizoen, en zorgt voor een comfortabele zwemervaring. De overkapping verbetert de veiligheid door ongeoorloofde toegang te voorkomen, vooral belangrijk voor gezinnen met kinderen. Daarnaast draagt het bij aan energiebesparing door warmteverlies te minimaliseren. De keuze van ontwerp en materiaal, zoals polycarbonaat of glas, beïnvloedt het uiterlijk en de functionaliteit. Kortom, een zwembadoverkapping combineert praktische voordelen, verhoogt de veiligheid en draagt bij aan duurzaam en energiezuinig zwembadbeheer.

bottom of page