top of page

Onze diensten

We bieden een scala aan doelgerichte diensten

Van kleine tot grote projecten wij zijn er voor u. Een compleet zwembad of alleen het onderhoud wij denken graag met u mee. 

zwembaden

Zwembaden

Zwembaden zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en bouwmethoden. Wij bieden op maat gemaakte HDPE-zwembaden aan en zijn ervan overtuigd dat dit de beste bouwmethode voor de toekomst is. HDPE, een duurzaam kunststof, biedt tal van voordelen. Het is bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen, chemisch resistent en heeft geen kans op osmose.

Als u geïnteresseerd bent in een HDPE-zwembad, nodigen wij u graag uit om ons showbad te komen bekijken.

P1177885.JPG
Advies
Ger 4.jpg

Advies

Veel mensen kunnen verkopen, maar voor ons staat het geven van advies voorop. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt voordat we met de aanleg beginnen. Samen bekijken we de indeling van uw tuin, maken keuzes over trappen, lampen en, indien gewenst, een swimjet.

 

We denken ook graag met u mee om uw tuin toekomstbestendig te maken, zodat u zonder extra werkzaamheden altijd nog aanpassingen kunt doen.

Aanleg

Aanleg

Wanneer u voor ons kiest, begint het aanlegtraject. Onder normale omstandigheden verloopt dit proces vrij snel. Ons traject vangt aan met het plaatsen van een fundering onder het zwembad, gevolgd door het installeren van de bak. Daarna sluiten we enkel nog de leidingen en het pomphuis aan, en dan is het project voltooid. Na de oplevering zijn we echter niet zomaar verdwenen. We staan altijd paraat om u te assisteren bij het in gebruik nemen van het zwembad en zijn bereikbaar voor eventuele vragen.

Bovendien hebben we partners die we kunnen aanbevelen voor de afwerking rondom het zwembad. De keuze is volledig aan u. u bent nergens aan gebonden.

DJI_0292.JPG
Onderhoud
Afdekking ger 2.jpg

Onderhoud

Ieder zwembad heeft onderhoud nodig om zowel de waterkwaliteit te behouden als de levensduur van het zwembad te verlengen. Wij bieden verschillende varianten van onderhoud aan, zoals de winter- en zomerbeurt, zodat u goed voorbereid bent op elk seizoen.

Of u nu belt voor onderhoud, u bent nergens aan gebonden; wij hanteren geen contracten. Echter, als u beide beurten in een opeenvolgend proces laat uitvoeren, komen wij bij storingen zonder voorrijkosten langs om eventuele problemen op te lossen.

Wij begrijpen dat u het zwembad voornamelijk buiten kantoortijden gebruikt. Daarom staan wij ook buiten de kantoortijden voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en hulp te bieden.

Zwembad afdekkig

Zwembad afdekking

Een goede afdekking kan aanzienlijk bijdragen. Het bespaart energie, houdt het zwembad schoon en draagt bij aan de veiligheid van kleine kinderen en huisdieren. Wij bieden diverse opties in verschillende prijsklassen.

Een voorbeeld hiervan is de Roldeck lamellenafdekking, die op het water drijft. Een alternatief is de Aquacrom afdekking, die het gehele zwembad bedekt.

Daarnaast zijn er afdekkingen beschikbaar die op het water kunnen liggen en eenvoudig opgerold kunnen worden.

 

 

Ger 6.jpg
Graafwerkzaamheden
IMG_20211102_103639.jpg

Graafwerkzaamheden

Het begint vaak met een "simpel" gat in de grond, denken mensen. Maar er komt wel wat meer bij kijken. Voor grotere klussen verwijzen we u graag door naar een van onze partners. Het daaropvolgende werk, zoals het stabiliseren van het zwembad, het leggen van de leidingen, en zelfs het aanpassen van het drainagesysteem, voeren we allemaal zelfstandig uit, met ons eigen materiaal. Dit gebeurt volledig in-house met onze eigen apparatuur. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en werk efficiënt combineren.

Filter Installaties

Filter Installaties

Bij het ontwerpen van onze plannen houden we rekening met jouw voorkeuren. We zorgen ervoor dat uw zwembad perfect schoon blijft met een op maat gemaakt filtersysteem. De installatie moet altijd optimaal werken met minimale inspanning van u of ons. Daarom kiezen we voor Europese merken die bekend staan om kwaliteit en service, zoals EPS, Speck, Duratech, BWT, en nog veel meer.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van bestaande filtersystemen. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

image00003_edited.jpg
Bijzonder tranport
transport.jpg

Bijzonder Transport

Ons transport is werkelijk bijzonder.

We beschikken over een 3-assige trailer waarmee we zwembaden tot een afmeting van 12x4 meter kunnen vervoeren. Bovendien hebben we de benodigde vergunningen voor dit transport. Doordat we dit in eigen beheer uitvoeren, kunnen we de kosten laag houden en de planning volledig in eigen hand houden, wat resulteert in lagere kosten voor de klant.

bottom of page