top of page

Over ons

Service en kwaliteit staat bij ons voorop. 

P1177896.JPG

Sunny Pool 
 

In 2018 zijn we gestart en hebben we ons ontwikkeld tot een vakkundig bedrijf waar service voorop staat.

 

Wat begon als een reactie op de behoefte om mensen bij te staan bij het plaatsen van zwembaden, heeft ons geleid naar verbeteringen op verschillende vlakken. Hierdoor hebben we ons gespecialiseerd in zwembaden en zijn we op zoek gegaan naar kwaliteit met een goede prijsverhouding. De aanschaf van een zwembad doe je immers maar een keer. Onze service buiten reguliere uren heeft bijgedragen aan onze groei, en daar zijn we trots op.

Ons bedrijf is aan huis gevestigd, waardoor we de kosten voor de klant laag kunnen houden. Geen groot bedrijfspand waar de klant uiteindelijk voor moet betalen.

Familie bedrijf

Waar twee generaties samenkomen, ontstaan de mooiste resultaten: de traditionele vaardigheden van vroeger vermengen zich met de vernieuwingen van nu. 

Persoonlijk advies

In het persoonlijke adviesgesprek leggen wij u alles uit over de aanleg van uw inbouwzwembad en geven we u graag vrijblijvend advies.

Klant teveredenheid.

Een tevreden klant is voor ons van onschatbare waarde. Wij streven naar klanttevredenheid door hoogwaardige producten te leveren, met aandacht voor uw wensen en behoeften.   Uw tevredenheid is niet slechts ons doel, het is onze belofte.

ONZE AANPAK

Volledige ontzorging: van advies tot onderhoud

Sunny Pool belooft u niet alleen een zwembad, maar complete ontspanning. Deze ontspanning begint al bij ons eerste adviesgesprek in onze showtuin. Gedurende het hele traject hoeft u zich geen zorgen te maken; wij nemen alles uit handen, van ontwerp en advies tot projectmanagement, uitvoering en onderhoud. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

IMG-20210222-WA0019.jpg
bottom of page